Elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább? Megoldás: asztrológiai elemzés

Az asztrológiai elemzés után tisztán fogod látni párkapcsolati, munkahelyi, egészséggel kapcsolatos problémáid hátterét, és azt is, hogyan old meg őket!

Életfeladat és életút megtalálása

Szeretnél változtatni

Aggódsz a munkád, párkapcsolatod miatt? Esetleg egészséggel, anyagiakkal, karrierrel kapcsolatos problémáid vannak? Netán szorongások, fóbiák gyötörnek?

Szeretnél az életeden változtatni, de nem tudod, milyen irányba indulj? Azt érzed, hogy amiben jelenleg vagy az nem jó, de nincs meg az irány, hogy merre menj tovább.

Hogyan tovább?

Hozzád hasonlóan sokakat a fentiekhez hasonló kérdések foglalkoztatnak.

Van, aki a munkahelyén nem érzi jól magát, és van, akinek a párkapcsolata, házassága jutott válságba. Olyan is akad, aki nem érti egészségi gondjainak, szorongásainak, fóbiájának hátterét. Mások pedig folyamatos anyagi nehézségekkel küzdenek.

Életút és életfeladat
Segítség asztrológiai konzultációval

Megoldás: asztrológiai elemzés

Üdvözöllek, Dr. Nagy Etelka karma asztrológus vagyok.

Munkám során már rengeteg embernek segítettem megoldani családdal, párkapcsolattal, munkahellyel, karrierrel, egészséggel, szorongással, vagy fóbiával kapcsolatos problémáit.

Az asztrológiai elemzéssel abban tudok segíteni neked, hogy világossá váljon számodra a problémák háttere, hogy tisztán kirajzolódjon a megoldás, és az, hogy merre haladj tovább az életedben.

Hogyan készül az asztrológiai elemzés?

A születési paraméterek alapján Placidus program segítségével készítem el a radixot, mely megmutatja a születés pillanatában lévő bolygóállásokat. Segítségével megtudhatjuk, hogy az egyes bolygók melyik életterületen álltak, milyen fényszögeket alkottak.
Ezekből az információkból készítem el a nagyjából 4-5 oldal hosszú asztrológiai elemzést. Ezt követően egyeztetünk időpontot konzultációra, ahol mindezt részletesen átbeszéljük.

Mit tudhatsz meg az asztrológiai elemzésből?

Megismered a jellemvonásaidat, tanulandó feladataidat, életcélodat, életutadat. Látni fogod, mely életterületen van nehezítés az életedben. A múltból hozott tulajdonságok, képességek, karmikus nehezítések napvilágra kerülnek. Világossá válik jelenlegi problémáid háttere is.
Megbeszéljük az adott év milyen lehetőségeket tartogat számodra. Mindezeken túl az életeddel kapcsolatban felmerülő további kérdéseidet is megválaszolom.

Hogyan készül asztrológiai elemzés

Mi szükséges az asztrológiai elemzéshez?

Mire számíthatsz az asztrológiai elemzésen?

Pozitív világszemléletem miatt az nem fordulhat elő, hogy rosszabb lelkiállapotban távozol, mint ahogy érkeztél. Nincs rossz születési képlet! Csak olyan képlet van, amivel az életutadat a leghatékonyabban tudod véghezvinni. Ha több nehézség van az életedben, az sem véletlen. Ilyenkor is keressük a megoldást, hogyan lehet könnyíteni a terheket.

Mennyibe kerül az asztrológiai elemzés?

A teljes asztrológiai elemzés és éves előrejelzés készítése + 65 perc konzultáció (az elemzés átbeszélése): 24.000 Ft helyett most csak 19.000 Ft!

FOGLALJ IDŐPONTOT ÉS KÉRD A KEDVEZMÉNYT MOST!

 

Asztrológiai elemzés helye

A jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel valamennyi asztrológiai elemzés vagy konzultáció online történik.

Vélemények rólam

Nézd meg, hogy mit mondanak az asztrológiai elemzésről és rólam azok, akik már jártak nálam!

„Köszönöm neked  a sok segítséget! Visszagondolva a hideg futkos rajtam, hogy tényleg mennyi minden volt rám jellemző abból, amit mondtál. Szuper Nő vagy, köszönök mindent. El sem hiszed, milyen hálás vagyok neked. Napjában többször elolvasom amit e-mailben küldtél nekem, ez ad erőt.”

Csenge

5/5

„Etelka egy nehéz élethelyzetben ajánlotta fel kedves ismeretlenként támogató segítségét. Nagyon sokat segített nekem akkor, és már azóta jó párszor. Mindenképpen ajánlom Őt, ha nem találod a választ életed égető kérdéseire. Garantáltan felteszi az i-re a pontot! Méghozzá tökéletesen!”

Eszter

5/5

A megoldás

Karma asztrológus

A megoldás már csak egy kattintásnyira van. Kérlek, töltsd ki az űrlapot és foglalj időpontot az asztrológiai elemzésre!

Minden jog fenntartva. Copyright © asztrologiaielemzes.hu