Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A https://asztrologiaielemzes.hu honlap használatával ön a Jogi nyilatkozatban szereplő alábbi szabályokat elfogadja.

1.1 Azzal, hogy ön, mint Ügyfél belép a https://asztrologiaielemzes.hu/ valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem ügyfele az https://www.asztrologiaelemzes.hu (továbbiakban, mint Szolgáltató), illetve felhasználója a https://asztrologiaielemzes.hu/ weboldalnak.

1.2 A https://asztrologiaielemzes.hu/ domain nevű weboldalon található tartalom a Szolgáltató szellemi tulajdonát képezi. A Szolgáltató előzetes írásos engedélye nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek, illetve a weboldalon található szöveges, grafikai, képi, videó tartalom, és hanganyag felhasználása, feldolgozása, sokszorosítása, értékesítése. Szolgáltató fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel és technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

1.3 A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Szolgáltató követelheti a jogsértés abbahagyását és a jogsértés által okozott kár megtérítését.

1.4 A https://asztrologiaielemzes.hu/ weboldalon közölt, megjelenített képek, videók saját forrásból származnak vagy a képeket, videókat tulajdonosai, illetve jogosultjai biztosították a Szolgáltató számára vagy szabadon felhasználható forrásból származnak. A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

1.5 A https://asztrologiaielemzes.hu/ weboldalon megjelenő felhasználói megnyilvánulások, melyek lehetnek kommentek, vélemények, publikációk, fórum nem tükrözik a Szolgáltató gondolatait és véleményét.

1.6 A kommentek, vélemények, publikációk, fórum szövegek szerzői az általuk írt szövegek felhasználásával kapcsolatban a jelen rendelkezések elfogadásával szerzői jogukról lemondanak, ezzel kapcsolatos további igényeket nem támasztanak.

1.7 A weboldalon található anyagok és dokumentumok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek tanácsadásnak. A weboldalon keresztül történő kapcsolatfelvétel nem minősül megbízásnak.

1.8 A weboldalunkon egyéb weboldalakra mutató utalások, vagy más néven linkek találhatóak, amelyeket más szolgáltatók üzemeltetnek. Az ilyen linkek működéséért és tartalomváltozásáért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

2021. 04. 01.

https://www.asztrologiaelemzes.hu