Professzionális asztrológiai szolgáltatások

Dr. Nagy Etelka asztrológiai szolgáltatások

Személyre szabott asztrológiai szolgáltatások

Kíváncsi vagy, hogy mi az életfeladatot, életutad? Elakadtál a munkában, párkapcsolatban? Azt érzed, hogy nem jó helyen vagy, de nem tudod, merre menj tovább? Szeretnéd érteni az életedben történt dolgok miértjét?
Nem érted a szorongásaid, fóbiáid, nehézségeid okát, és nem találod azok megoldását? Esetleg nem boldogulsz a gyermekeddel, pároddal, kollégáddal?
Vagy csak szimplán betekintenél a jövődbe, szeretnéd megtudni, hogy ideális-e az adott év gyermekvállalásra, álláskeresésre, lakásvásárlásra, vagy megtalálni a nagy Ő-t?
Egészségügyi gondod van, aminek szeretnéd a lelki okát megtalálni?
Ha a fenti kérdések bármelyikére szeretnél választ kapni, akkor jó helyen jársz.

Milyen asztrológiai szolgáltatásokat vehetsz igénybe?

Kérlek, nézd meg az asztrológiai szolgáltatások fajtáit.

Életút keresés

Szeretnél az életeden változtatni, de nem tudod, milyen irányba indulj? Azt érzed, hogy amiben jelenleg vagy nem az igazi, de nincs meg az irány, hogy merre menj. Van aki a munkahelyén nem érzi jól magát. Mások nem tudják, milyen pályát válasszanak, mit tanuljanak. Belekezdjenek-e egy vállalkozásba, merjék-e feladni az addig megszokott életüket. Amikor a konzultáción átbeszéljük az életfeladatokat, életcélt, akkor többen beszámolnak arról, hogy voltak megérzéseik ezzel kapcsolatban, de ilyen tisztán korábban soha nem körvonalazódott az életútjuk.

Szorongások, fóbiák

Ki ne ismerne olyan embert, aki fél a víztől, vagy bezártság érzete van, vagy nem mer liftbe szállni?  Olyan is van, aki mindig úgy érzi, hogy nem elég jó a munkában. Van akinek a biztonságérzete sérült, és többször ellenőrzi, hogy be van-e zárva az ajtó. Mások azon aggódnak, hogy tudnak-e elegendő pénzt félretenni. Van aki fél a sötétben, a szellemektől, vagy a haláltól. Ezeket a szorongásokat hosszan lehetne sorolni. Az elemzés során napvilágra kerülnek az ösztönös és tudatos szorongások okai, a múltból hozott sebek, az előző életek lenyomatai. A konzultáción átbeszéljük, hogyan lehet ezeket a szorongásokat oldani.

Egészségügyi probléma

Vannak akik krónikus betegségben szenvednek, vagy olyan egészségügyi problémával küzdenek, aminek nem találják az okát. Mások csak azt szeretnék megtudni, hogy milyen betegséghajlamaik vannak. A függőségek (gyógyszer-, alkohol-, játék-, virtuális-, internet függőségek) gyakran okoznak problémát elsősorban a fiatalok (és gyerekek) körében. Ezek mind jelek, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy nem jó úton járunk. A karma asztrológiai elemzés során megtalálhatjuk a megfelelő irányt, a probléma lelki gyökerét, ezáltal a gyógyulás útját.

Párkapcsolati nehézségek

Az ember társas lény. Mindenki vágyik párkapcsolatra, ki erősebben, ki lazábban kötődve. Vannak akik megéltek sok tönkrement kapcsolatot már, de még mindig nem találták meg az ideális társat. Olyanok is vannak, akik egy kevésbé jól működő kapcsolatban bizonytalanodnak el. Mások számukra érthetetlen okok miatt, ugyanabba a hibába esnek minden egyes párkapcsolatuk során. Az asztrológiai képletből kiderül, hogy van-e olyan bolygóállás, vagy hozott karmikus nehezítés ezen az életterületen az egyén életében. A nehezítés típusától függően a megoldás más és más lesz. Az okok feltárásának köszönhetően a megoldás, a könnyítés is megérkezik.

Tehetség kibontakoztatása

Sokan keresnek meg azzal a problémával, hogy úgy érzik, nem tudják kibontakoztatni a tehetséget, ami bennük van. Nem tudnak karriert befutni, hiába tudják, hogy jobb képességűek, mint a kevésbe rátermett munkatársaik. Ezeknek a problémáknak sokféle oka lehet. Lehet nehezítés az életterületen, ami nem hagyja, hogy hirtelen karriert fussunk be, mert más az életfeladatunk. Mindig személyre szabottan keressük meg a válaszokat és megoldási lehetőségeket.

Anyagi javak kibontakoztatása

Másoknak anyagi nehézségeik vannak. Hiába van pénzük, valami mindig történik és a megszerzett pénz „elúszik”. Ennek sok oka lehet. Elképzelhető, hogy a nem megfelelő munka, hivatás áll a pénzkeresés útjába. Lehet szimplán adakoznunk kellett volna az örökölt pénzből, és a sors nem vette volna el azt. Itt is egyénre szabottan keressük a miértekre a válaszokat, illetve a megoldásokat.

Éves előrejelzés készítése

A visszatérő pácienseim már tudják, hogy születésnap közeledtével érdemes éves előrejelzést készíttetni. Az éves előrejelzés alkalmával átbeszéljük, mi várható az adott évben. Az élet melyik területén várhatóak a nehezítések, változások, mely életterületen tudunk ragyogni, hol lehetünk sikeresek. De érkezhetnek „év közepén” is azok, akik azt érzik, hogy valamiért nem úgy alakul az évük, ahogy azt eltervezték. Ilyen lehet, amikor valaki munkahelyet szeretne váltani, de folyamatos elutasítást kap. Ilyenkor is érdemes megnézni, hányas karmaévük van, mikor van a sikeres álláspályázatra megfelelő időszak. Sokan egy hirtelen, nem várt eseménnyel kapcsolatban keresnek meg. Kíváncsiak, hogy ami történt az sorsszerű volt-e, milyen kimenetele, folytatása lehet ennek az eseménynek.

Asztrológiai összevetések

Párkapcsolati összevetés

Leggyakrabban arra kíváncsiak az emberek, hogy az aktuális társukkal mennyire illenek össze. Ez leginkább a kialakulóban lévő kapcsolatoknál kerül szóba, vagy házasságkötés előtt. Ilyenkor összevetem a két ember képletét, megnézem, hogy mennyire tudnak együttműködni a hétköznapokban, mire kell odafigyelniük. Fontos kérdés tisztázni, hogy lehet-e tartós, jó házasság a kapcsolatból. Arra is fény derül, hogy mely életterületeken tudják egymást segíteni a párok. Megkeresem a választ arra is, hogy volt-e előző életbeli kapcsolódás, mi a célja a találkozásuknak.

Nem párkapcsolati összevetés

Sor kerülhet összevetésre barátságok esetén is. Esetleg olyan nem párkapcsolati találkozásoknál, ahol nem tudják megmagyarázni, miért érzik a másikat első látásra közel magukhoz, vagy éppen miért vált ki érthetetlenül nagy ellenszenvet a találkozás.

Szülő-gyermek összevetés

Gyakran a szülők a gyerekeikkel kérik az összevetést. Ez nagyon hasznos dolog. Segítségével megérthetjük a gyerekeinkkel való kapcsolódásunk lényegét, jobban tudunk fókuszálni a kapcsolat céljára, és megérthetjük a gyerekünk viselkedésének okait is.

Hogyan történik az asztrológiai elemzés?

Mi szükséges az asztrológiai elemzéshez?

Az elemzéshez szükséges a pontos születési dátum, időpont (óra, perc) és a születési hely. Az óra és perc megadásánál fontos, hogy délelőtti vagy délutáni időpontról van szó. Például: 4:02 vagy 16:02

Mi van, ha nem tudom a születés időpontját?

Ha nem tudod a születésed pontos időpontját, akkor az életeseményekből is be lehet pontosítani azt. Azonban ehhez legalább a születés időintervallumát tudnunk kell. Például, hogy a születés hajnalban, vagy kora délután 2-4 között történt. Ha csak a születésed napját ismered, akkor a bepontosítás eredménye bizonytalan lesz. Ilyenkor érdemes megkeresni a kórházat és információt kérni a születés pontos időpontjáról.

Hogyan készül az asztrológiai elemzés?

A születési paraméterek alapján Placidus program segítségével készítem el a radixot, mely megmutatja a születés pillanatában lévő bolygóállásokat. Segítségével megtudhatjuk, hogy az egyes bolygók melyik életterületen álltak, milyen fényszögeket alkottak. Ezekből az információkból készítem el a nagyjából 4-5 oldal terjedelmű jellemzést. Ezt követően egyeztetünk időpontot személyes vagy online konzultációra, ahol mindezt részletesen átbeszéljük. A konzultáció lehet egy, másfél, vagy akár két óra hosszú is, attól függően mennyi kérdés merül fel.

Mit lehet megtudni az elemzésből?

Megismered a jellemvonásaidat, tanulandó feladataidat, életcélodat, életutadat. Látni fogod, mely életterületen van nehezítés, segítek abban, hogyan lehet ezeket oldani. A múltból hozott tulajdonságok, képességek, fóbiák, karmikus nehezítések is napvilágra kerülnek. Meghatározom a karmaszámodat, kiszámolom a karmaévedet, és megbeszéljük az adott év milyen lehetőségeket tartogat számodra. A betegséghajlamokat is végignézzük, konkrét betegségnél keressük a lelki okot, a probléma gyökerét. Mindezen túl az életeddel kapcsolatban esetleg felmerülő további kérdéseidet is megválaszolom.

Mire számíthatsz az asztrológiai elemzésen?

Pozitív világszemléletem miatt az nem fordulhat elő, hogy rosszabb lelkiállapotban távozol, mint ahogy érkeztél. Nincs rossz születési képlet!  Csak olyan képlet van, amivel az adott személy az életútját a leghatékonyabban tudja véghezvinni.  Vannak emberek, akiknek több nehézség van az életében, de ez sem véletlen. Ilyenkor is keressük a megoldást, hogy ezekből mit kell megtanulnia, hogyan lehet könnyíteni a terheket. A radixon kívül minden általános elemzés mellé megnézem még az átvonuló bolygóállások (tranzitok) hatását is. Ezek segítségével kiderül az adott pillanatbéli lelki-szellemi állapotod.

Egy éves előrejelzés készítése

Egy éves előrejelzés (solar revolution) készítésére is lehetőség van. Ez a születésnaptól a következő évi születésnapig terjedő időszakot öleli fel. Megismerhetjük ez alapján, hogy mire számíthatsz az adott évben, mely életterületen milyen események, nehezítések, segítségek várhatóak. Arra is van lehetőség, hogy utólag visszanézzünk egy évet, ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy az adott események miért következtek be.

Összevetés készítése

Összevetés (szinasztria) is készíthető. Ilyenkor két ember születési képletét vetem össze. Ebből megállapítható, hogy mi a találkozásuk célja. Miért jött létre a köztük lévő szövetség? Miben tudják egymást segíteni? Volt-e előző életbeli találkozás (akkor mit csináltak ők együtt, milyen életük volt)? Karmikus-e a jelen találkozás, hogyan tudnak most együttműködni? Az összevetés arra is kiváló lehetőség, ha meg akarjuk érteni a gyermekünkkel való kapcsolatunkat, vagy arra vagyunk kíváncsiak, hogy jó házasság lesz-e a szerelmi kapcsolatunkból.

Asztrológiai elemzés ára

Kérlek, kattints a gombra és nézd meg asztrológiai szolgáltatások árait.

Konzultáció helye

Az asztrológiai elemzések vagy konzultációk személyesen vagy online történnek. Vissza: asztrológiai szolgáltatások

Vélemények

„Köszönöm neked  a sok segítséget! Visszagondolva a hideg futkos rajtam, hogy tényleg mennyi minden volt rám jellemző abból, amit mondtál. Szuper Nő vagy, köszönök mindent. El sem hiszed milyen hálás vagyok neked. Napjában többször elolvasom amit e-mailben küldtél nekem, ez ad erőt.”

Csenge

5/5

„Etelka egy nehéz élethelyzetben ajánlotta fel kedves ismeretlenként támogató segítségét. Nagyon sokat segített nekem akkor, és már azóta jó párszor. Mindenképpen ajánlom Őt, ha nem találod a választ életed égető kérdéseire. Garantáltan felteszi az i-re a pontot! Méghozzá tökéletesen!”

Eszter

5/5