Asztrológiai elemzés vélemények

Ezt mondják rólam és az asztrológiai elemzésről mások

Asztrológiai elemzés vélemények

Az elmúlt időszakban sokan, sokféle problémával kapcsolatban kerestek meg. Lentebb olvashatod azok véleményét, akik már jártak nálam. Kérlek, görgess le és nézd meg az asztrológiai elemzés véleményeket.

„Köszönöm az elemzést és én is nagyon örülök, hogy találkoztunk, nagy segítség volt nekem, főleg hogy rávilágítottál az 5. házas témáimra. Így már jobban értem, hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni ez a terület. Ez nagyon pozitív volt számomra 🙂 Megfogadom a tanácsaidat  és biztos foglak még keresni, és időnként visszajelzek, hogy hogyan haladok 🙂 ”

Zsuzsa

„Nagyon szépen köszönöm az elemzést, nem bántam meg, hogy megkerestelek. Sok mindenben megerősítetted, hogy jó úton járok és rávilágítottál, hogy miket kell még megtanuljak.”

Krisztina

„Asztrológust kerestem a közelben, véletlenül találtam meg Etit a neten. Adatok, dátumok egyeztetése után kaptam egy olyan elemzést, ami számomra előre vivő volt. Azt kaptam amit vártam. Egy kedves, segítőkész embert ismertem meg. Jó szívvel ajánlom."

Márti

 „Etelkával sajnos a konzultáció telefonon történt, de így is nagyon jó volt. A hangja kedves és egy közvetlen személyt ismertem meg benne, aki felkészült volt és rugalmas az idő egyeztetéssel kapcsolatban. Szívesen beszélgetnék vele máskor is"

Szabi

„Számunkra egy végtelenül kedves, türelmes és segítőkész hölgy vagy. A munkáddal nagyon meg voltunk elégedve. Pozitív hozzáállásod van a dolgokhoz, megoldás fókuszodnak köszönhetően pedig olyan tanácsokat adtál a hétköznapjainkra, amivel azóta is könnyebben és boldogabban éljük meg az esetleges akadályokat, illetve olyan tanácsokat is kaptunk ami által az életcélunkhoz közelebb kerülhettünk és elindultunk a megvalósítás felé. Mikor nálad voltunk, és az elemzésünk történt, minden pillanatban magunkra ismertünk és le voltunk nyűgözve, hogy mennyi minden látszódik a bolygók állásából. Mi mindenkinek, aki önismerettel szeretne foglalkozni, ajánljuk, hogy menjen el hozzád, mert te biztosan tudsz majd segíteni. Nagyon jó szakembernek tatunk és nálad kellemesebb személyiséget sem tudtunk volna elképzelni. Örülünk, hogy megismerhettünk.”

Szabina és Dani

További asztrológiai elemzés vélemények

„Kedves Eti! Köszönöm a részletes elemzést! Nagyon hálás vagyok, hogy megkeresésemre gyorsan reagáltál, már másnapra egyeztettünk időpontot a videós megbeszélésre. A beszélgetésünk érdekes volt, sok mindenre rávilágított, amiket mondtál. Olyan dolgokra, amiket megtapasztaltam, de korábban nem tudtam sehogy sem megmagyarázni. Néhány dologban megerősítést kaptam. A horoszkóp széles körű elemzést adott, annyi információt, hogy még sokszor át fogom olvasni, át fogom gondolni, úgy érzem. Összességében nagyon örülök, hogy felkerestelek, köszönöm a részletes, gazdag elemzést, amit kaptam Tőled.”

Katalin

„Etitől nagyon részletes asztrológiai elemzést kaptam, melynek különleges értékét az Etivel való személyes konzultáció adta meg. A konzultáción nemcsak átbeszéltük a hozzám kapcsolódó asztrológiai jellemzőket, hanem választ kaptam kérdéseimre is, és sokkal jobban megértettem az asztrológiai elemzések lényegét, hasznosságát, tágabb értelemben vett iránymutatását is. Nagyon megnyugtató érzés volt, hogy a beszélgetés során az elemzés minden részlete a helyére került bennem, és így látom, hogyan tudom a hétköznapokban is hasznosítani üzenetét.”

Timi

„Köszönöm neked a sok segítséget! Visszagondolva a hideg futkos rajtam, hogy tényleg mennyi minden volt rám jellemző abból amit mondtál. Szuper Nő vagy, köszönök mindent. El sem hiszed milyen hálás vagyok neked. Napjában többször elolvasom amit e-mailben küldtél nekem, ez ad erőt.”

Csenge

„Etire egy internetes keresés által bukkantam, és nem is kerestem tovább, mert a bemutatkozása alapján egyértelmű volt, hogy meg fogom keresni. Eti nagyon jól kommunikál, rugalmas, és ami a legfontosabb: hiteles. A találkozónkra alaposan felkészült és végig figyelt rám, minden kérdésemre megkaptam a választ."

Erika

„Etit a barátnőm ajánlotta, miután ő és a párja is járt nála asztrológiai elemzésen. A barátnőm akkor mesélte, amit most már én is tudok, hogy Eti egy végtelenül szimpatikus és közvetlen személyiség. Köszönöm neki az elemzést, ami mondhatni teljesen én vagyok, és az összevetéseket, a következő évekre jellemző elemzést, ami jó kis kapaszkodó, ha elolvasom. Főleg, ha nehezebb időszakomat élem. Én biztosan fogom még keresni Etit a jövőben is, ajánlom mindenkinek szívből, szeretettel.” 

Fatime

 „Köszönöm a rendkívül precíz és kiváló elemzést. A személyiségemet, életutamat valósan mutatta be, visszaigazolást adott, hogy valóban jó úton haladok a kiteljesedés, önmegvalósítás felé. Rámutatott és megerősített az életemben lévő valós kihívásokra, megoldandó feladatokra. Az elemzés irányt ad és segít az életben való elakadás, bizonytalanság esetén is. Kitűnő támaszt nyújt a mélyebb önismeretre, fejlődésre vágyóknak. Nagyszerű ajándék volt. Szívesen meséltem, ajánlottam ismerőseimnek”

Niki

"Etelka egy nehéz élethelyzetben ajánlotta fel kedves ismeretlenként támogató segítségét. Nagyon sokat segített nekem akkor, és már azóta jó párszor. Mindenképpen ajánlom Őt, ha nem találod a választ életed égető kérdéseire. Garantáltan felteszi az i-re a pontot! Méghozzá tökéletesen!”

Eszter

„Etivel több évtizede ismerjük egymást - most egy új oldaláról ismerhettem meg… Olyan pontossággal fedte le az életemet, problémáimat, nehézségeimet, amely hitelessé tette számomra a szakértelmét. Iránymutatásaival a megérzéseim helyességében erősített meg. „Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” (Weöres Sándor) Pontosan abban nyújtott segítséget, hogy stabilan álljon ez a létra, s ne legyenek foghíjai… Türelmesen, logikusan magyaráz, ok-okozati összefüggéseket elemez, gondolatot ébreszt, segít megtalálni a válaszokat a kimondott és kimondatlan kérdésekre. Szívből ajánlom Őt mindenkinek!"

Andrea

„Kedves Eti! Nagyon örülök, hogy felvettem veled a kapcsolatot. Egy hirtelen jött döntés/ötlet volt, mely nagyon jónak bizonyult. Lelkileg nagyon jó hatással volt rám az elemzésed, mely rendkívül részletes volt. Nagyon átgondolt, magas tudást tükröző előrejelzést kaptam. Köszönöm szépen, nekem sokat segített, mindenkinek ajánlani foglak!"

Ági

„Egy kedves ismerősöm ajánlása révén érkeztem Etihez. Már az szimpatikus volt, hogy kedves, intelligens, megfogható és tudományos szempontból is rálát erre a világra, nem „csak” a spiri oldalról. Egy tűpontos, összetett és jól felépített elemzést kaptam! Nagyon sok mindenre rávilágított. Nem volt benne az a misztikus, „én varázsló vagyok, Te pedig mugli” érzet, amit már sajnos egyre több spirituális vezető érezteti a kliensekkel... Bátran merem ajánlani mindenkinek! 🙂

Sanyi

„Imádtam az elemzést!!! Már régóta szerettem volna tudni, hogy a születésem mit mutatott előre. Sokféle név és számmisztikai elemzést csináltak már nekem, mind talált. Tanultam róla, tehát tudom, hogy mit várhatok, mégis mindig megdöbbenek, mikor meg is hallom... Nem ismersz, nem a Facebook profilomról lenyomozva beszélsz rólam, csak a születési idő alapján és mégis olyan hihetetlen, hogy mennyire pontos képed van rólam. Óriási ez a tudás. Nagyon gyors voltál nemcsak az elemzéssel, hanem azonnal reagáltál a jelentkezésemre is, ritka az ilyen reakció 🙂 és választ kaptam arra is, ami igazán érdekelt, hogy a párkapcsolatokban miért is viselkedem úgy, ahogy... Szóval csúcsszuper volt!!! Köszönöm szépen!! Mindenképpen ajánlani fogom másoknak is, hogy keressenek meg."

Szandi